Välkommen till Autoexperten när du behöver en bilverkstad i Piteå. Du vet väl att det är hit man kommer, när man kommer hem? Kanske inte prick till Autoexperten Bilverkstad, men till Piteå. Här har vi det bra. Vi bjuder på långa vintrar och alldeles lagom varma somrar. Och pitepalt, såklart. Men inte i verkstaden, här bjuder vi mest på kunskap om bilservice, reparation och monteringsjobb. En och annan kaffe kan vi nog erbjuda dig som vill stanna upp och hålla oss sällskap när vi byter dina däck.

Är du på besök i staden har vi mycket att bjuda på, även utanför våra garageportar. Som Pite havsbad, aka Nordens riviera (det du!) och ölivet i Piteå skärgård, för att nämna några få godbitar. Medan du dansar och ler i staden fixar vi din AC-service.

Kolla upp din närmaste bilverkstad i Piteå med omnejd i kartan här nere. Autoexpertens verkstäder är alla certifierade enligt Godkänd Bilverkstad vilket betyder att du och din bil är i trygga händer.

Vad behöver du och din bil hjälp med just idag? Service? Reparation? Däckbyte? Vi fixar det mesta som rör din bil! Glöm inte att vid bilservice får du alltid 12 månaders fri assistansförsäkring. Och alla de gånger vi på något sätt servar eller reparerar din bil gäller 3 års funktionsgaranti på reservdelarna vi använt. Kör försiktigt.

Söker du en särskild tjänst?