Ficklampor

Ficklampor kan man aldrig ha för många av. Att ha ficklampor strategiskt placerade på olika ställen i bostaden gör livet enklare vid ett strömavbrott. Det är dock inte bara i bostaden ficklampor är bra att ha. En ficklampa i båten kan underlätta vid förtöjning i mörker. I bilen bör det finnas ett par ficklampor och i garaget behövs det ett antal olika ficklampor av olika modell för att underlätta arbetet under bilen eller i bilens mörka motorrum. Det räcker dock inte att köpa ficklampor, de måste också ha friska batterier.

I bostaden behövs det en kraftfull ficklampa med batteri som varar länge för de tillfällen du behöver gå ut på kvällen och hämta något i bilen eller i garaget. Är du hundägare kan det vara bra att ha en kraftig ficklampa när hunden behöver promeneras på kvällen. Mindre ficklampor är bra att ha om du behöver leta efter något som ramlat under en soffa eller liknande och medelstora ficklampor av universal modell är bra att ha vid strömavbrott. Se också till att ha batteri av rätt typ hemma.

Ficklampa för bil och garage
Att ha en kraftig ficklampa i bilen är inte bara praktiskt detn kan också vara avgörande för om du klarar av att byta ett punkterat hjul mitt i natten eller inte. Du bör ha två ficklampor i bilen, en stor kraftfull lampa som kan lysa i flera timmar och en liten penn-ficklampa med vilken du kommer åt att lysa i trånga utrymmen. Tappar du till exempel något under sätet kan extra ljus från en liten ficklampa hjälpa dig att hitta det. Friska batterier är nödvändigt men det finns också dynamo-lampor med vev som inte behöver batterier.

Om du själv servar din bil vet du hur viktigt det är med ljus. Oavsett hur bra belysning du har i ditt garage kommer det att vara mörkt när du arbetar under bilen eller när du försöker lokalisera en skruv djupt nere i bilens motorrum. I garaget behöver du dels kraftiga ficklampor som kan lysa länge och du behöver också riktigt små och smidiga ficklampor med vilka du kommer åt att lysa i trånga utrymmen. Arbetar du under en blöt bil är det en fördel om ficklampan tål fukt och tål stötar om du skulle tappa den.

Läs mer
Filtrera
Sortera

Kategorier Rensa filter

Tillverkare Rensa filter

Prisintervall: 35 - 4109 kr

Sortera efter:
Föregående12Nästa

Vad våra kunder säger om oss