Verktygsvagnar

Om du är en person som tycker om att greja med bilar och annat har du säkert en hel del verktyg. Den som vill kunna laga det mesta själv behöver massvis av verktyg och mängden kan leda till att du spenderar mer tid på att leta efter verktygen än att mecka. Den som tar sitt meckande på allvar och som har mycket verktyg behöver ett system att organisera dessa. Ett bra garage behöver ordning och reda och det får du med hjälp av bänkar, hyllor, skåp, verktygstavlor och verktygsvagnar.

Vill du slippa att lägga ned tid på att leta efter verktyg måste du organisera dessa i ditt garage på ett logiskt sätt. En arbetsbänk med bra belysning, ett skruvstäd och gärna en stol är något som underlättar arbetet. Över arbetsbänken kan du hänga verktyg. Fundera igenom vilka verktyg du mest kommer att använda när du arbetar vid bänken och häng dessa verktyg på en verktygstavla över bänken. Skrymmande verktyg som tigersågar och verktyg som du sällan använder kan du förvara på hyllor eller i vägghängda skåp.

Flytta med dig verktygen med hjälp av verktygsvagnar
Arbetar du mycket med bilar blir bilen din naturliga arbetsplats. Skall du laga en mindre detalj på en bil kanske du kan skruva loss den och utföra arbetet vid din arbetsbänk. Oftast är detta inte möjligt. Har du en eller ett par verktygsvagnar där du förvarar verktyg du behöver för att mecka med bilar kan du flytta verktygen till din arbetsplats, bilen. Byter du till exempel bromsar behöver du blocknycklar, hylsnycklar och tänger. Vet du inte exakt vilken storlek du behöver på nycklarna är det bra att ha en hel verktygsvagn full av dem inom räckhåll.

För de flesta av oss räcker det men en eller kanske ett par verktygsvagnar. Meckar du mycket eller meckar du professionellt behöver du kanske en verktygsvagn till varje typ av verktyg. Hos Autoexperten hittar du olika typer av verktygsvagnar. Vi har verktygsvagnar med lådor, verktygsvagnar på stativ och kombinerade verktygsvagnar och arbetsbänkar. Våra vagnar är av högsta kvalitet och kommer från ledande tillverkare och du kommer garanterat att kunna arbeta effektivare i ditt garage om du samlar dina verktyg i ett antal verktygsvagnar, verktygstavlor, skåp och hyllor.

Läs mer
Filtrera
Sortera

Kategorier Rensa filter

Tillverkare Rensa filter

Prisintervall: 248 - 37325 kr

Sortera efter:
Föregående12Nästa

Vad våra kunder säger om oss