Polermaskiner

Är du en person som tar bilvård på allvar och som vill få ut största möjliga lyster ur din bils lack är en polermaskin ett absolut måste. För att få en bil riktigt glänsande räcker det inte att tvätta, bilen måste också vaxas och poleras. Det är inte bara lacken som behöver poleras, även detaljer som lister, emblem, fälgar och lyktglas behöver poleras för att blir riktigt skinande och snygga. Detta går givetvis att göra för hand men det går snabbare och enklare och resultatet blir bättre om du använder en maskin.

En polermaskin är en maskin med en långsamt roterande polerrondell med en mjuk dyna. På dynan går det att montera olika hättor för olika ändamål. Har du en bil vars lack bleknat och blivit matt går det ofta att polera upp lacken istället för att lacka om bilen. Arbetet inleds med en grundlig rengöring och därefter används polermaskin tillsammans med olika polermedel. Allt eftersom arbetet fortskrider används allt finare polermedel och lacken förseglas slutligen med lack och glaze och en slutlig högglanspolering ger dig en bil med glänsande lack.

En polermaskin för alla ändamål
I vårt sortiment ingår polermaskiner av universalmodell för bilentusiaster och hemmafixare. Till dessa maskiner finns flera olika dynor och hättor för olika ändamål. Våra maskiner har inställbart varvtal så att du alltid polerar med rätt varvtal och inte skadar lacken. Utöver våra universalmaskiner hittar du också mer specialiserade maskiner i vårt sortiment, till exempel små lätta maskiner för polering av mindre ytor på bilens lack. Dessa maskiner kan vara ett komplement till en större universalmaskin eller en perfekt maskin för att polera fram en spegelblank lack på din motorcykel.

Har du båt eller husvagn vet du hur tröttsamt det är att polera dessa enorma ytor för hand. Detta är något framförallt båtägare gör varje vår, för hand eller med maskin och ytorna som behöver poleras på en båt kan vara enorma. Med våra stora polermaskiner underlättas detta arbete markant. Har du en riktigt stor båt eller har du en större bil du ofta polerar kan en maskin med dubbla polerrondeller vara en riktigt bra investering. Med en sådan maskin går det att polera nästan dubbelt så snabbt.

Läs mer
Filtrera
Sortera

Kategorier Rensa filter

Sortera efter:

Inga produkter matchar den valda filtreringen.

Vad våra kunder säger om oss