Smartphonetillbehör

Du vet väl att det, från den 1 februari, är förbjudet att föraren av bilen pratar i en handhållen mobil?
I lagen ingår givetvis även ett förbud mot att skicka sms, spela spel, surfa eller annat som kräver att du håller i mobilen. Regeringen tog det här beslutet eftersom man tror att fler kommer att följa rekommendationen nu när den blir en lag och det går i enlighet med regeringens nollvision om olyckor i trafiken. 

Vi på Autoexperten är givetvis förespråkare av ökad säkerhet på vägarna och med hjälp av produkter från till expempel Unisynk så kan du hålla koll på din telefon och även nå skärmen för att till exempel programmera om din rutt i GPS:en, koppla in högtalarfunktionen om det ringer och klicka fram din favoritmusik - utan att hålla i mobilen.

Vi säljer smartphonehållare som passar till de kända telefonmärkena såsom Apple Iphone, Samsung Galaxy, HTC, Sony och många fler. Du bestämmer själv var i bilen du vill placera smartphonehållaren som är försedd med en skonsam fästanordning som gör att den fastnar på många olika ytor.

 

Oavsett vad du använder din smarta telefon till under bilkörning får du under inga omständigheter låta mobilanvändandet gå ut över trafiksäkerheten. Att investera i en smartphonehållare för bilen har många fördelar. Du kan omedelbart placera mobiltelefonen här innan du påbörjar din körning och du kan lätt nå den om det ringer eller om du vill justera volymen. För smidighetens skull är monteringsanvisningar och fästanordningar inkluderade i många av våra förpackningar. Titta runt i vår webshop och se vad som skulle kunna passa till din bil.


Våra smartphonehållare är universella och passar till alla bilars instrumentpaneler.  

Läs mer
Filtrera
Sortera

Kategorier Rensa filter

Tillverkare Rensa filter

Egenskaper

Bäst i test

Prisintervall: 25 - 400 kr

Sortera efter:

Vad våra kunder säger om oss