Däcktillbehör

Det är enkelt att tänka på att byta däck, men det finns också en hel del däcktillbehör som du kan behöva till dem. Du kan till exempel behöva byta ut dina hjulbultar och muttrar om de har blivit för slitna. Ett annat tillbehör är hjulsidor som du kan sätta på för att göra dina däck ännu snyggare.

Om du har spenderat mycket pengar på dina däck och fälgar kan det vara bra att använda en låssats för att förhindra att de blir stulna. På så sätt kan ingen stjäla dina snygga fälgar. Ett annat tillbehör som kan behöva ses över är dina däckventiler, då de också kan slitas och behövas bytas ut. Eller kanske saknar du en ventilhatt.

Vårt utbud

I vårt utbud hittar du gott om olika tillbehör till dina däck och i flera olika prisklasser. En sak som alla de produkter vi säljer har gemensamt är att de är av hög kvalitet och levereras av kända varumärken. Vi säljer till exempel flera olika låssatser till dig som har dyrbara fälgar som du vill skydda mot stöld.

Vi har också snygga hjulsidor i olika färger och varianter om du känner för att förnya dina däck. De finns självklart i flera olika tumstorlekar. Självklart hittar du även ett stort utbud av hjulbultar och muttrar här hos oss ifall de gamla behöver bytas ut. Det är viktigt att se till att däcken och dess tillbehör är i gott skick.

Vilka däcktillbehör behöver du?

Det är endast du som kan veta vilka däcktillbehör som du behöver och vill ha, men du kan i alla fall vara säker på att du hittar dem här hos oss. Bland våra hjulsidor hittar du någonting i de flesta tumstorlekarna så att du kan hitta en variant som passar dig. Eller om du enbart behöver en ventilhatt så har vi det också.

Om du är osäker på vilket tillbehör som passar till dina däck kan du med fördel kontakta vår kundservice, de guidar dig gärna i dina val. Om du handlar i en av våra butiker har vi gott om kompetent personal som kan hjälpa dig. Det är inte bara däcken som är viktiga, tillbehören är minst lika viktiga som däcken själv.

Läs mer
Filtrera
Sortera

Kategorier Rensa filter

Tillverkare Rensa filter

Prisintervall: 16 - 2650 kr

Sortera efter:
Föregående123...12Nästa

Vad våra kunder säger om oss