Hylsor

Här hittar du alla typer av hylsor som du kan tänkas behöva i garaget. Är du en hemmafixare som vill fylla verktygslådan kan du köpa till dessa i flera olika storlekar och utföranden. Vi har allt från krafthylsor till tändstiftshylsor och så kallade kråkfötter. Vi har även bithylssatser för dig som vill ha ett kit med olika storlekar.

Vi samarbetar med högkvalitativa varumärken som till exempel HAZET och Kamasa Tools. Här på hemsidan har du möjlighet att sortera hylsorna både efter tillverkare och prisklass. Du ser måtten direkt i listan så du enklare hittar det som du söker. Behöver du även komplettera med hylsnyckel eller andra tillbehör så har vi allt på ett och samma ställe.

Hylsor - en stomme i verktygslådan

Hylsor används tillsammans med en hylsnyckel för att dra åt olika skruvar eller muttrar. Eftersom skruvar och muttrar kommer i flera olika storlekar behövs det ofta ett antal olika hylsor. Beroende på dina behov kan du antingen köpa enskilda hylsor eller satsa på ett set med flera olika storlekar. Hos oss hittar du båda delarna till konkurrenskraftiga priser.

Hylsor finns med både 6-kanter och 12-kanter. Den sistnämnda rekommenderas främst om du har snålt om utrymme för att dra handtaget. De 6-kantiga hylsorna är dock skonsammare för skruvskallen och mer effektiva vid större åtdragsmoment. En 12-kants hylsa har ungefär 30 graders svängrum i jämförelse mot 60 grader för en 6-kantig skruv. Att ha ett antal olika hylsor gör att du klarar alla skruvar.

Använd hylsnyckeln och hylsorna på rätt sätt

När du ska välja hylsa bör du vara uppmärksam på att vissa av dem kan vara nästintill identiska fast mäta i millimeter respektive tum. Det rekommenderas inte att du använder en millimeterhylsa på en tum-skruv eller tvärtom. Det kan betyda skador både på hylsa och skruvar. Är du osäker på vad du ska använda kan du alltid kontakta vår kundtjänst.

Tänk på att du även kan behöva en förlängare om du ska åt en skruv som sitter långt in. Detta är ofta fallet om du ska skruva ihop en soffa eller liknande. Det hittar du så klart också i vårt sortiment i flera olika storlekar. Välj fritt bland våra fristående hylsor och skapa din egen hylsnyckelsats anpassad efter dina behov.

Läs mer
Filtrera
Sortera

Kategorier Rensa filter

Tillverkare Rensa filter

Egenskaper

Kampanj

Prisintervall: 34 - 7524 kr

Sortera efter:
Föregående123...28Nästa

Vad våra kunder säger om oss