Skruvmejslar

De allra flesta äger någon typ av skruvmejsel idag, men det finns en hel uppsjö av olika skruvmejslar som fungerar till olika saker. Det finns flera olika typer av skruvhuvuden och därför är det bra att ha mer än en typ av skruvmejsel i sin verktygslåda.

Det är många gånger bättre att använda en skruvmejsel än en elektrisk skruvdragare, speciellt om det är trångt att komma åt eller om du måste vara försiktig när du drar åt skruven. Många av dessa produkterna säljs i flerpack med olika varianter, eller som en bitshållare där du kan byta ut bits beroende på vilket skruvhuvud de ska användas till.

Vårt utbud

Vi har ett stort utbud av skruvmejslar i olika utföranden och storlekar. Det finns till exempel slangskruvmejslar i olika storlekar, men även minimejslar och andra varianter här hos oss. Den gemensamma nämnaren för vårt utbud är att alla produkter håller en hög kvalitet. De kommer från varumärken som exempelvis Kamasa Tools och Hazet, som båda är erfarna inom verktygsbranschen.
En detalj som gummerade handtag ger ett bra grepp och korta mejslar är bra när du inte har så stort utrymme där du ska skruva. Vi har också skruvmejselsatser med flera olika mejslar i ett paket.

Vilken skruvmejsel ska du satsa på?

Det beror helt på vad du ska använda den till. Kanske behöver du bara komplettera din verktygslåda med en specifik modell, då har vi de flesta varianterna tillgängliga. Om du ska uppgradera din verktygslåda eller fixa en helt ny så hittar du prisvärda mejselsatser med flera olika skruvmejslar i en och samma förpackning.

Tänk efter vilken typ av grepp du vill ha, många av våra mejslar har gummerade handtag för bästa komfort. Om du hittar en variant som du är intresserad av kan du klicka på den för att läsa mer information. Vi har mejslar i flera olika prisklasser som du kan välja mellan beroende på hur din budget ser ut.

Läs mer
Filtrera
Sortera

Kategorier Rensa filter

Tillverkare Rensa filter

Egenskaper

Kampanj

Prisintervall: 52 - 1289 kr

Sortera efter:
Föregående123...5Nästa

Vad våra kunder säger om oss