Bultsaxar

Med en bultsax kan du klippa av metallföremål såsom kedjor och bultar. Det alla bultsaxar har gemensamt är att de använder sig av en sax-konstruktion och dess stora kraft sitter i den lilla delen där fram, den klippande delen.

En bultsax kan vara bra att ha hemma eller i garaget. Den kan till exempel användas till att förkorta skruvar eller klippa upp hänglås om du tappat bort en nyckel. Det finns varianter i olika storlekar beroende på vad bultsaxen ska användas till, men alla har en mycket stark klippfunktion. De kan liknas vid en extra stor avbitartång.

Våra bultsaxar

I vårt utbud finner du olika varianter av bultsaxar från olika varumärken och i olika storlekar, från 200 mm till 900 mm. De har alla olika kapacitet som du kan se information om genom att klicka på den produkt som du är intresserad av.

Många av bultsaxarna i vårt utbud kommer dessutom med utbytbara skär, så du behöver inte oroa dig över att din bultsax kommer att bli slö och behöva kasseras inom den närmsta tiden. Vi har också produkter i olika prisklasser för att alla ska kunna handla hos oss.

Vilken bultsax är rätt för dig?

Det är endast du som kan veta vilken bultsax som är rätt för dig, då det är beroende av vad du ska använda den till. Om du behöver något som kan skära större bultar och grova kedjor är du i behov av en större bultsax, men om du vill precisionsskära är de mindre varianterna ett bättre val för dig.

Vi försöker att alltid ha ett varierat utbud till våra kunder så att alla ska kunna hitta vad de behöver hos oss. Om du är osäker på vilken bultsax du ska välja kan du kontakta vår kundtjänst och be om råd. Vi står gärna till tjänst när våra kunder behöver oss.

Läs mer
Filtrera
Sortera

Kategorier Rensa filter

Tillverkare Rensa filter

Prisintervall: 670 - 1685 kr

Sortera efter:

Vad våra kunder säger om oss