Lasthållare – takräckeNär behöver man takräcke till bilen?

Thule har det perfekta svaret på den eviga frågan om "Hur ska vi få med oss alla grejer och samtidigt själva få plats i bilen?" Alltför ofta är bilens tak outnyttjat. Där har du den perfekta platsen för transport av din utrustning. För att göra det behöver du först ett takräcke som passar just din bil. Thules olika modeller av takräcke erbjuder inte bara maximal säkerhet - de är enkla och snabba att montera och dessutom ser de snygga ut på bilen!

Och eftersom Thule alltid vill göra det svåra enkelt, fundera på följande frågor:

  • Vad har du för bil (märke, modell, årsmodell, tak)?
  • Har taket några fästpunkter, som relingar eller fixpoints, eller är det "bart"?

Thules lasthållarfötter fästs på biltaket, runt dörrkarmen, på takrelingar, i t-spår eller fasta fästpunkter. Fötterna håller laströren och säljs i förpackningar om 4, vilket är vad som behövs till en bil.

Lasthållarrör går tvärs över biltaket och kan användas antingen till att förankra last i direkt eller till att bära Thules lasttillbehör. Finns i ett stort antal längder för att passa olika breda biltak.

Rapid Aero™ - våra mest exklusiva rör

Våra mest exklusiva rör i aluminium, för elegans, aerodynamik och slitagetålighet. T-spåret upptill gör det snabbt att montera tillbehör och låter dig dessutom använda rörets hela längd - även ovanför lasthållarfötterna.

Fyrkantsrör

Slitstarka, plastklädda stålrör för maximal funktionalitet. Den klassiska lasthållaren.

Takräcket (lasthållaren) används också för att fästa en takbox eller en cykelhållare. Genom att ha detta på taket så får man med sig sakerna även om man har fullt i bilen.